Εκδήλωση οικογενειών των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου στο Πακιστάν στις 14 Ιούνη

*Αναδημοσίευση από ΚΕΕΡΦΑ

Στις 14 Ιούνη στην πόλη Λαλαμούσα, στο συνεδριακό κέντρο Royal Palace, G.T. Lalamousa πάνω από 300 οικογένειες των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση μνήμης αλλά και απαίτησης να μάθουμε την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το έγκλημα αυτό. Γιατί δεν έγινε διάσωση από το Ελληνικό Λιμενικό, γιατί τράβηξαν το πλοιάριο μας με σχοινί προς την Ιταλία και έτσι αναποδογύρισε, γιατί δεν έριξαν στη θάλασσα ούτε ένα σωσίβιο; Και τώρα τι γίνεται; Θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Οι άνθρωποι μας που είναι επιζώντες θα πάρουν χαρτιά; Μπορούμε εμείς να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα για να ζητήσουμε δικαιοσύνη και αποζημιώσεις;
Ένα έγκλημα που μεγαλώνει το πόνο στη καρδιά μας καθώς οι αγαπημένοι μας χάθηκαν και δεν είδαμε ποτέ τι απέγιναν. Ήταν οι άνθρωποι μας που ξενιτεύτηκαν με την ελπίδα να στηρίξουν τις οικογένειες μας.
Ήδη ο δικηγόρος κύριος Νασίρ Ασλάν ανέλαβε την εκπροσώπηση των οικογενειών μας σε αυτό τον νομικό αγώνα για δικαιοσύνη.
Συγκροτήσαμε 9μελή επιτροπή των οικογενειών των θυμάτων για την συνέχιση του αγώνα για δικαιοσύνη.
Γνωρίζουμε και μας δίνει κουράγιο ότι στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες στο ένα χρόνο από το ναυάγιο άνθρωποι κάνουν εκδηλώσεις στην μνήμη των θυμάτων και ζητάνε δικαιοσύνη. Τους ευχαριστούμε.


4/6/2024
Επιτροπή 300 οικογενειών θυμάτων ναυαγίου Πύλου, Πακιστάν

Leave a Reply