Υποψήφιος ΝΔ για μετανάστες: Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, κλέβανε και δε δούλευαν

Πηγή: www.rosa.gr

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ, προχώρησε σε απαράδεκτους ισχυρισμούς, αμαυρώνοντας τη μνήμη των νεκρών μεταναστών που ταξίδευαν για κάτι καλύτερο.

Σε χυδαίες κι απαράδεκτες δηλώσεις προχώρησε χτες ο υποψήφιος της ΝΔ στην Ανατ. Αττική, Σπήλιος Κρικέτος, καλεσμένος σε πάνελ για την ανείπωτη τραγωδία της Πύλου με θύματα εκατοντάδες μετανάστες.

Ο ίδιος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στον απόηχο του πολύνεκρου ναυαγίου, αναπαρήγαγε αδιανόητα επιχειρήματα, προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών.

«Η χώρα μας δεν μπορεί να αντέξει άλλους μεταναστες, καταλαβαίνετε όλοι το γιατί», ανέφερε αρχικά ο πολιτευτής, σχολιάζοντας στη συνέχεια: «Άλλο εργατικά χέρια και άλλο η αθρόα μετανάστευση. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Πού δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουνε; Πουθενά. Σε κλοπές ειναι κάθε μέρα οι περσσότεροι και είναι γεματα τα αστυνομικά τμήματα.»

Σε ευθεία, διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου Φ. Κλαυδιανού αν οι άνθρωποι που πνίγηκαν στην Πύλο «θα έκλεβαν, δε θα δούλευαν και θα έμεναν 15 σε μια γκαρσονιέρα», όπως ανέφερε επανειλημμένα ο υποψήφιος βουλευτής, ο Σπ. Κρικέτος απάντησε:

«Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει και δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνανε!»

Leave a Reply