Για να μην ναυαγήσει και η αλληλεγγύη: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους επιζήσαντες του ναυαγίου

Πηγή: www.rosa.gr

Αλληλέγγυοι οργάνωσαν την δράση τους προκειμένου να στηρίξουν στην πράξη τους κατατρεγμένους ανθρώπους που κατάφεραν να επιβιώσουν.

Να μη «ναυαγήσει» και η ανθρωπιά μας, φροντίζουν αλληλέγγυοι που πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για τους διασωθέντες του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου.

Την ώρα που οι Αρχές στοίβαζαν τους διασωθέντες σε αποθήκη στο λιμάνι της Καλαμάτας, αλληλέγγυοι οργάνωναν την δράση τους προκειμένου να στηρίξουν στην πράξη τους κατατρεγμένους ανθρώπους που κατάφεραν να επιβιώσουν.

Όπως αναφέρει το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών:
Στηρίζοντας την πρωτοβουλία Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων το Σάββατο 17/06 από τις 7:30 μ.μ. και καθόλη την διάρκεια της Προβολή ταινίας «18» στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών & την Κυριακή 18/06 από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. συγκεντρώνουμε στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Γιατράκου 22 στο Μεταξουργείο, τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης για τους επιζήσαντες από το ναυάγιο της Πύλου:

  • Ανδρικά καλοκαιρινά ρούχα και παπούτσια
  • Είδη προσωπικής υγιεινής
  • Κλινοσκεπάσματα
  • Ξηρά τροφή

Τα είδη θα μεταφερθούν σε συνεργασία με τον Συντονισμό Εκπαίδευσης Προσφύγων στο καμπ της Μαλακάσας. Επίσης, σημεία συλλογής την Τρίτη 20/06, 10-12 π.μ.:

1) Μετρό: Ανθούπολης (έξοδος Κωτσόβολου) Elena Karagianni

2) Μετρό: Κεραμεικού (έξοδος Κωνσταντινουπόλεως) Χριστίνα Γκατζόγια

3) Μετρό: Δημοτικό Θέατρο (έξοδος πλατεία Κοραή) Christina Nomikou

Τηλ. επικοινωνίας: 6936 872 873 Πηγή: www.rosa.gr

Leave a Reply